Ernest & Belinda "terug naar de kern gaan was de juiste beslissing"

 Weer een boeiend verhaal afgrond samen met thuiskapster Mariska van Gelder. Dit keer over twee zeer sympathieke mensen Ernest & Belinda, eigenaars van ZUID 44 Reclame - en Grafisch ontwerpbureau in Den Haag.

 

www.zuid44.nl 

 


meer lezen 0 Berichten

Pieter "je staat er versteld van hoe goed je hersens werken zonder drugs"

Weer een bijzonder verhaal afgerond samen met Thuiskapster Mariska van Gelder uit Den Haag.

meer lezen 12 Berichten

Trudy Kunz "over de hele wereld reizen om beroemdheden te interviewen klinkt natuurlijk heel spannend"

Weer een mooi verhaal afgerond dit keer over Trudy Kunz, schrijfster van o.a. vele prachtige boeken, voor ons boek de Thuiskapster. Nieuwsgierig geworden? Begin volgend jaar zal het boek worden uitgegeven!

meer lezen 1 Berichten

Dennis & Stephanie "stomdronken heb ik haar de liefde verklaard!

 Samen hebben Mariska van Gelder (Thuiskapster Den Haag) en ik Dennis en Stephanie geïnterviewd en gefotografeerd voor ons boek. Een mooi liefdesverhaal van een jong stel uit Den Haag. Ik wil Dennis & Stephanie bedanken voor het delen van hun verhaal en niet te vergeten voor het overheerlijke diner!

meer lezen 0 Berichten

Liz “Mijn grootste wens is om failliet te worden  verklaard”

 Op 3 juli jl. hebben Mariska van Gelder (Thuiskapster Den Haag) en ik Liz mogen interviewen en fotograferen voor ons boek. Ik was na af loop van het interview behoorlijk onder de indruk van het verhaal van Liz. Ik wil Liz bedanken dat ze haar verhaal met ons wilde delen.

meer lezen 0 Berichten

Thuiskapster Den Haag 

Sinds een aantal maanden ben ik samen met Mariska van Gelder, Thuiskapster Den Haag, bezig met het maken van een (foto)boek. Klanten van Thuiskapster Den Haag, die soms aangrijpende verhalen hebben, worden tijdens het knippen door haar geïnterviewd en ik maak daar de foto's bij. De verhalen zijn altijd heel bijzonder, van luchtig tot zwaar, van alledaagse dingen tot onverwacht. Achter ieder persoon gaat wel een bijzonder verhaal schuil. Ik probeer als fotograaf juist de kern van dit verhaal, de emotie en de persoon achter het verhaal te vatten in een mooi en bijpassend beeld.

meer lezen 0 Berichten